fbpx

ТАЛАНТ!
КАКЪВ Е ВАШИЯТ?

Открийте го чрез курсa Talentum.

За курсаЗаписване

Какво ви предоставя
курса TALENTUM

TALENTUM ви дава възможността да откриете своя талант и ви насочва към подходящото за вас професионално направление. В края на програмата получавате доклад, който съдържа:

  • Най-изявения ви талант

    В поредица от активности под формата на игри ви предоставяме възможност да откриете таланта си. Програмата се базира на многобройни практически дейности, които позволяват обективно да разберете какво умеете, в какво сте най-добри, в какво се отличавате и кои са слабите ви страни.

  • Интелектуален профил

    В края на курса получавате персонален доклад, съдържащ карта на вашите интелигентности, информация за най-изявения ви талант, насоки за усъвършенстване на развитите ви интелигентности, препоръки за подобряване на по-слабите ви страни.

  • Кариерно ориентиране

    Даваме ви насоки за подходящ тип образование, съвети за професионално ориентиране и кариерно развитие, съобразени с нуждите на XXI век и вашата същност. Упътваме ви как да управлявате правилно възможностите си, за да се чувствате реализирани и успели.

Разгърнете истинския си потенциал
чрез TALENTUM!

Щастието е относително, но това да осъзнаем какво носим в себе си и с какво се отличаваме, е голяма част от постигането му.

Какво е талант

Талантът е естествената способност да бъдеш добър в нещо, без да си учил за него. Той е присъщ по рождение, свързва се с изявени способности и умения, които са вродени и се развиват. Широко разпространено е мнението, че талантът е само последица от вродени, генетично обусловени характеристики на дадено лице или дар от Бога.

Защо е важен

Каква е ползата от образованието, ако това, което учите, не е вашата стихия?

Намерете си работа, която обичате, и никога няма да ви се налага да работите.

© Copyright - Talentum